Γενικές Πληροφορίες
  Εταιρικό Προφίλ
  Παραγωγή
  Προϊόντα
  Νέα Προϊόντα
  Ελιά & Ελαιόλαδο
  Τip of the Month
  Επικοινωνία

Elea Creta
Βασ.Γεωργίου Β 49, 19002 ,
Παιανία Αττικής
Τηλ:2102318034 - Fax:2102389631
ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ
Πλώρα Ηρακλείου, 70012 ΚΡΗΤΗ
Ε-mail : info@eleacreta.gr


 

Παραγωγή

Κατά την περίοδο συγκομιδής της ελιάς, μεγάλες ποσότητες ελαιόκαρπου συγκεντρώνονται στο ελαιοτριβείο μας, για να παραχθεί το Κρητικό Εξαιρετικό Παρθένο ελαιόλαδο, "ELEA CRETA", με μέγιστη οξύτητα 0, 6%.

Στην ευρύτερη περιοχή μας έχει αναπτυχθεί η Βιοκαλλιέργεια, με αποτέλεσμα, κάθε χρόνο να παράγουμε Πιστοποιημένο Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο ελαιόλαδο.

Για την καλύτερη "διαχείριση" της πρώτης ύλης - ελιάς - και με στόχο την υψηλή ποιότητα, φροντίζουμε να λαμβάνουμε όλα τα μέτρα για καλύτερα αποτελέσματα δίνοντας έμφαση ακόμη και στις λεπτομέρειες, που κάνουν την διαφορά, μέσα στον ιδιόκτητο χώρο των 12000m² που βρίσκεται η παραγωγική μας μονάδα.

Το σύγχρονο ελαιουργείο που λειτουργεί ανεξάρτητα από τον χώρο του εμφιαλωτηρίου και των δεξαμενών, παράγει ποιοτικό ελαιόλαδο με φυσικές μεθόδους, αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες χαμηλής "κρύας" θερμοκρασίας, σε σύντομο χρόνο από την συγκομιδή ώστε να μην αλλοιώνονται τα συστατικά του, το άρωμά του και το χρυσοπράσινο χρώμα του. H μεταφορά του ελαιολαδου από το ελαιουργείο στο εμφιαλωτήριο γίνεται με υπόγειες σωλήνες ώστε να προστατεύεται η ποιότητα του.

Οι δεξαμενές είναι καινούργιες από ανοξείδωτο χάλυβα με μανδύα και ημιυπόγειες, για την καλύτερη προστασία από τις μεγάλες θερμοκρασίες και την διατήρηση των φυσικών χαρακτηριστικών του ελαιόλαδου έως την εμφιάλωση. Eίναι διπλού τοιχώματος με σταθερή, ελεγχόμενη θερμοκρασία.

Η παραγωγή ξεκινά αμέσως μετά τη συγκομιδή έτσι ώστε να αποφευχθεί η υποβάθμιση του ελαιολάδου, του χρώματος και των αρωμάτων.

Η πλήρως εξοπλισμένη γραμμή παραγωγής μας, υπερκαλύπτει όλες τις απαραίτητες συνθήκες συσκευασίας, με μέσο όρο εμφιάλωσης των 4500 φιαλών/ώρα.

Ο Ποιοτικός Έλεγχος διεξάγεται σε σύγχρονα εργαστήρια εγκεκριμένα απ' την Ε.Ε και το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιόλαδου.

Όλες οι μονάδες παραγωγής μας λειτουργούν υπό τα στάνταρ του ISO 22000 και IFS.

Το υψηλής ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ELEA CRETA έχει ιδιαίτερα καλά στοιχεία επίγευσης και αρωμάτων τα οποία προέχονται από την ποικιλία ελιάς Κορωνέικη, την οποία χρησιμοποιούμε εμείς αποκλειστικά.

Τα ελαιόλαδά μας εξάγονται διεθνώς.


κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση


 
 

© Eleacreta - info@eleacreta.gr | powered and hosted by digitalbox